sábado, 21 de mayo de 2011

What's going on? (Què està passant?)
















Veient les acampades de la Plaza del Sol i de la Plaça Catalunya, és possible que estiguem davant d'una petita revolució? o d'un canvi polític? o d'un altra (o nova) forma d'entendre el Món? Què està passant?

Últimament m'estic acostumant a anar a la Wikipedia i buscar la definició de paraules de les quals ja no coneixem el seu significat. Un exemple a l'atzar, quina és la definició de politica: "La política, del griego πολιτικος (pronunciación figurada: politikós, «ciudadano», «civil», «relativo al ordenamiento de la ciudad»), es la actividad humana que tiende a gobernar o dirigir la acción del Estado en beneficio de la sociedad"

Algú em sap dir la relació entre aquesta definició i la realitat que estem vivint? "En beneficio de la sociedad..." quin anacronisme! I què deuen pensar a Bèlgica d'aquesta definició, ells que porten un any i mig sense govern. Tinc un amic que diu que la situació de Bèlgica "es la política portada a l'extrem, quan la democràcia permet el desgovern". Us imagineu que sense polítics també es pogués viure? Que hi hagués vida més enllà d'ells?

La meva reflexió el dia de reflexió torna a ser la de sempre: Si els fills de puta volessin no veuriem mai el sol



Marvin Gaye - Whats Going On

No hay comentarios:

Publicar un comentario